Elérhetőség


Címünk: H-1056 Budapest, Molnár u. 19
Telefon: (36-1) 266-17-17
Fax: (36-1) 429-06-71

Honlap: www.storage.hu

Nyitvatartás:
Hétfőtől - Péntekig: 9 - 17-ig.

--------------------------------------------------------------------------------

Általános értékesítési feltételek

Az általában havonta kiadásra kerülő árjegyzékben feltüntetett árak ÁFA nélkül, cégünk raktárában történő áruátvételre értendőek. Az időközi árváltoztatás jogát - minden külön értesítés nélkül - fenntartjuk.

--------------------------------------------------------------------------------

Megrendelések

Megrendeléseket kizárólag írásban fogadunk el, és azokat a beérkezés sorrendjében elégítjük ki. A megrendeléseket kívánságra írásban visszaigazoljuk, külön feltüntetve az azonnal átvehető, illetve a későbbi időpontban szállítható termékeket, ez utóbbiak várható szállítási idejének megadásával. Amennyiben erre a vevő részérol 2 napon belül észrevétel nem érkezik, úgy a feltüntetett szállítási határidőt elfogadottnak és a szállítási szerződést megkötöttnek kell tekinteni. Az árut a megrendeléstől számított 5 napig biztosítjuk a vevő részére.

--------------------------------------------------------------------------------

Garancia

Cégünk a forgalmazott termékekre a hatályos törvényeknek megfelelően 12 hónap jótállást biztosít.

Azon termékcsoportoknál, ahol az árjegyzékben 1 évnél hosszabb garanciális időszakot tüntettünk fel, a 12 hónapot meghaladó garanciális kötelezettségekre a gyártók által biztosított külön kondíciók érvényesek. Ennek részleteiről kérjen tájékoztatást ügyfélszolgálatunknál.

A garanciális igényt kizárólag garanciajegy és az áru vásárlását igazoló számla együttes bemutatásával lehet érvényesíteni, cégünk irodájában (cím: H-1056 Budapest, Molnár u. 19).

A CD- és DVD-írók, -olvasók esetében a garancia érvényesítésének feltétele továbbá, hogy a meghajtók hátoldalán lévő zárócímke sértetlen legyen.

Viszonteladói árak

Cégünk honlapja a www.storage.hu címen található, melynek viszonteladói oldalaihoz igény szerint egyedi jelszóval védett hozzáférést biztosítunk.


GFTH Kft. H-1056 Budapest, Molnár u. 19.
Telefon: (36-1) 266-17-17 - Fax: (36-1) 429-06-71 -