Nero magyar nyelven

A Storage System INC. és a német Ahead cég 1999. novemberében az amerikai COMDEX 2000 kiállításon egyezett meg a kítűnő CD-író program magyarításában. A legelső verzió 2000 nyarán jelent meg, amit azóta számos további követett. Ezt a kíváló programot saját anyanyelvünkön is használhatjuk:

Nero 10 csomag Vásárlás

Eddig is a világ legjobbjának tartott Nero 5-ös CD/DVD-író program a Nero 6, 7, 8, 9 és a Nero 10-es verzió megjelenésével még nagyszerűbbé vált. Az új funkciók és lehetőségek mind a professzionális, mind a teljesen kezdő felhasználóknak teljes körű CD és DVD kezelést biztosítanak.. Melyek a Nero 10 újdonságai?

A Nero 10 alkalmazás csomag középpontjában változatlanul a Nero Burning ROM áll a legmegbízhatóbb, legalaposabban kipróbált író-program motorral.
Ahhoz, hogy a CD és DVD írás minden létező lehetőségét kipróbálhassuk és használhassuk, további programokkal is meg kell ismerkednünk. A Nero 9 teljes csomag tartalma (a verzió változások kapcsán módosulhat):

Videó

Szabadság, esküvő, érettségi és még sok más egyéb nevezetes esemény, amelyekre hosszú időre emlékezni akarunk, ezért felvesszük őket videóra. Az egyszerű videó kamerás fevételnél most sokkal jobbat ajánlunk: Az AVCHD formátumú High Definition tartalmakat most a Nero 10 segítségével kezelhetjük, azaz vághatjuk, szerkeszthetjük, zenei aláfestést készíthetünk, menüket és fejezet jelzőket rakhatunk a felvételbe, ami által a végeredmény akár egy hollywoodi film is lehet. Emellett a TV-ből felvett műsorokat megtisztíthatjuk a reklámoktól és komplett filmmé varázsolva, zavartalanul élvezhetjük kedvenceinket.

Zene

Kedvenc albumainkat, számainkat most kiváló minőségben, de rendkívül kis méretben is letárolhatjuk. Ezt az MP3-as formátum teszi lehetővé, amelyet korlátlanul használhatunk és amelynek segítségével a zenéink tizedannyi helyet foglalnak csak. A Nero 10 kristálytiszta és teljesen térhatású 7.1 surround zenetárolást és lejátszást is enged.

Fotó

Netán a merevlemezünk tele van több-ezer digitális fotóval és már azt sem tudjuk, mit hol találunk? A Nero 10 olyan eszközt ad a kezünkbe, amellyel ezeket a képeket albumokba szervezhetjük és CD-kre vagy DVD-kre kiírva a családi összejöveteleken a rokonságnak a TV-nken mutathatjuk be a felvételeket. Nincs többé hosszas keresgélés, csak egy kattintás és a legrégebbi képet ott látjuk magunk előtt.

High Definition

Netán High Definition videó tartalmat kaptunk, de nincs kék-lézeres (blue laser) írónk vagy lejátszónk? A Nero 10 ezt a problémát is megoldja, a HD tartalmat AVCHD formátumra konvertálja, amit egy normál DVD-re is kiírhatunk, amelyet a pl. egy Blu-ray Disc lejátszón vagy egy PlayStation 3-n is lejátszhatunk.

 

Videó konverzió

A világ jelenlegi leggyorsabb MPEG-4 kódolóját tartjuk a Nero 10-zel a kezünkben. A DVD tartalmak MPEG-4 formátumra kódolva egy normál CD-n is elférnek, de a program az iPod és a PSP kezelésére is felkészült. A konvertálást automatikusan az optimális minőségre állíthatjuk be, de szükség esetén a paraméterek kézzel is állíthatóak. Egyszerűen fantasztikus, amit a Nero 10 ezen a téren is tud.

 

Internet

A My Nero, a YouTube, és MySpace kiváló online közösségi honlapok, ahova a Nero 10 segítségével gyorsan egyszerűen és problémamentesen tudunk videókat, képeket feltölteni és másokkal megosztani.

 

TV

A Nero 10 az EPG technológia segítségével kiválaszthatjuk és rögzíthetjük a TV adásokat .HA cseng a telefonunk, akkor a tv nézést megszakíthatjuk, és amikor visszatérünk, a megszakítás pillanatától folytathatjuk a műsor nézését, miközben a háttérben a műsor rögzítése változatlanul folyik.

 

Rip and Burn

Zenei CD-k és nem védett DVD-k másolására a Nero 10 tökéletes eszköz, mivel az eredmény CD, DVD, Blu-ray Disc vagy HD DVD lemezekre is kerülhet. A Nero 10 kétrétegű DVD lemezek írását is támogatja.

 

Nero DiscCopy Gadget

A Nero DiscCopy Gadget kimondottan a Vista-hoz készített eszköz, amelynek segítségével lemezeket egyszerűen és gyorsan másolhatunk.

 

SecurDisc Technológia / Adatvédelem

A SecurDisc egy olyan megoldás, amelynek segítségével egy CD vagy DVD tartalmát titkosítani lehet és tartalom elolvasása jelszó nélkül nem lehetséges. Digitális aláírással kombinálva pedig a CD vagy DVD eredetiségét is ellenőrizhetjük. Ezt a technológiát a Nero 10 ismeri, kezeli és az eljárás technológiája miatt a felírt adatok sérülés esetén jobban visszaállíthatók, mint egy szokásos CD vagy DVD esetében, azaz lényegesen nagyobb az adatbiztonság. Az így felírt CD vagy DVD nem másolható és nem duplikálható.

 

Copyright: A szövegben említett márkanevek az adott cégek kizárólagos tulajdonát képezik.


GFTH Kft. H-1056 Budapest Molnár u. 19.
Telefon: (36-1) 266-17-17 , (36-1)-266-1268 - Fax: (36-1) 266-12-92
E-mail: kapcsolat-at-storage.hu az -at- helyébe kérjük a @ jelet írni