Mitsui CD-R ésDVD-R

Manufacturing Advanced Media Europe (MAM-E)

 

Kompatibilitás: A Mitsui CD az iparág legkompatibilisebb CD lemeze. Nem minden CD-olvasó egyforma, és bár a gyártók betartanak minden szabványt, mégis jól látható különbségek adódhatnak abból, hogy az adott lemezről az egységben levő olvasó fej milyen módon tudja a lézerfény visszaverődéseit kezelni. A legnagyobb fény visszaverődést a Mitsui CD és DVD lemezek biztosítják, így jelentősen javul az olvasó visszaolvasási képessége.

A napfénnyel és az UV fénnyel szembeni természetes ellenállás: A Mitsui által használt Phthalocyanine réteg a napsugárzás és az ultraibolya fény hatásaival szemben rendkívül ellenálló. Gyakran előfordul, hogy a versenytársak asztalon felejtett, napsugárzásnak kitett CD-i már régen olvashatatlanok, míg a Mitsui CD még mindig használható.

Hőre való ellenállás: A Mitsui CD a hőre való érzékenység szempontjából is kíváló paraméterekkel rendelkezik. A nagy felmelegedés tönkre teheti a legtöbb CD lemezt, azonban a Mitsui CD még ilyen feltételek mellett is kiválóan működik.

Mitsui lemezeket mindezekért elsősorban professzionális felhasználóknak ajánljuk, akiknek nagyon fontos a kiváló minőség, a tartósság és a hosszú élettartam.

Mitsui CD és DVD termékek.


 

Professzionális: Elsősorban professzionális és igényes felhasználóknak, hosszú élettartamú adat archiválásra, audio mester lemeznek, stb.,

 

MAM-E Gold Ultra
A referencia CD

MAM-E Medical
Az abszolút biztonság

MAM-E Ink Jet
A teljes rendszer mentés és védelem

MAM-E Thermal
MAM-E SG Ultra minőség a Termál felülettel kombinálva

MAM-E Prostudio
A referencia mester audio CD-R

 

Fogyasztói: általános, nem-professzionális célokra, rövidebb élettartamra

 

MAM-E Color
Színes felületű lemezek

 

Mit mondanak a színek?

Számos fémet lehetne a CD-k visszaverő rétegeként használni, azonban a gyakorlatban három megoldást alkalmaznak.

Név

Kiejtése

Aktuális színe

Phthalocyanine

Ftalo-szájenin

Arany

Cyanine

Szájenin

Zöldes, kékes, halvány sárgás

Azo

aizo

Mélykék 

 

 

Phthalocyanine: A legjobb lemez. Tartósság, nagy fény-visszaverő képesség, kompatibilitás, hosszú élettartam, pontosabb és gyorsabb felírási képesség. Professzionális célokra javasolt.

Cyanine: Változó minőség, rövidebb élettartam, gyengébb fény-visszaverő képesség, pontatlanabb írási képesség. Csak nem-professzionális célokra javasolt.

Metal Azo: A kék színű lemez fény-viszaverő képessége jó, a stabilitása rosszabb, mint a Phthalocyanine alapú lemezé. Általános használatra javasolt.

 

 

 

A Mitsui CD összehasonlítása más alapú lemezekkel:

 


Az ábra a hibák mennyiségét mutatja, miután az adott lemezt nagy páratartalomnak és hőmérsékletnek tettük ki.