Cégismertető

 A Storage System Kft.-t külföldi és magyar tulajdonosok alapították 1993-ban. A cég a professzionális adat-tárolóeszközök piaci szegmensének piacvezetője. Legfontosabb tevékenysége az optikai és CD/DVD/MO alapú tárolóeszközök, CD-író és DVD-író berendezések, juke boxok, valamint a mágnesszalagos rendszerek magyarországi forgalmazása. Mindezt tudásalapú-értéknövelő nagykereskedőként és multimédiás rendszerek fejlesztőjeként teszi.

            A Storage System rendszer-integrátoroknak és viszonteladóknak olyan átfogó, és teljes megoldásokat ajánl, amelyek alapján a végfelhasználók adatállománya biztonságban van és könnyen kezelhetővé válik. A Storage System az évek során állandó vevőkört, stabil vidéki viszonteladói hálózatot épített ki. Vevőkörének vevőorientált, magas színvonalú technikai támogatást nyújt. A cég magasan kvalifikált fejlesztőmérnökei DVD-vel kapcsolatos szoftver és hardver termékeket  fejlesztenek világszínvonalú multimédiás termékeket gyártó cégek számára.

  A Storage System korábban a YAMAHA, Ricoh, Sony, TEAC CD/DVD íróinak hivatalos nagykereskedője volt, amíg ezek a cégek be nem fejezték ilyen irányú tevékenységüket. A nagy nevek közül egyedül a Plextor cég maradt meg, mint a minőség jeles reprezentánsa. A szoros kapcsolat eredményeként a Nero cég - korábban Ahead Software - szoftverének lokalizálását és magyarítását a Storage System készítette és jelenleg is készíti.

 A Pioneer és a JVC nagykereskedőjeként CD/DVD-ROM/DVD-RAM alapú jukeboxokat forgalmaz. A jukeboxokat a Smart Storage/OTG/Legato cég jukeboxokat kezelő szoftver termékeivel együtt értékesíti. A nem-optikai alapú tárolóeszközöket az Exabyte és a Sony szállítják. Az Exabyte szalagos egységei és cserélői, míg a Sony DDS és AIT meghajtói és adathordozói szerepelnek a termékválasztékban.

 A Storage System INC. az elmúlt években a professzionális CD/DVD-író forgalmazás terén a magyar piacon jelentős piaci részesedést szerzett. Emellett a CD és DVD írható és újraírható médiumok jelentős forgalmazója. A cég a Sony legnagyobb adathordozó-nagykereskedője.

 A cég fejlesztői csapata számos multimédiás terméket alkotott. Ezek között megtalálhatók az egy-chipes DVD lejátszó Presentation Manager szoftvere, a 1394 csatoló és MPEG-1&2 lejátszó kártyák és video-capture képességű különböző konferencia megoldások. Ezen termékekről részletesebb leírást a www.pgho.hu honlapon találhatunk.

             

STORAGE SYSTEM INC.
GFTH Kft.
H-1056 Budapest,
Molnár u. 19.
Tel.: (+36) 1 266-1717 Fax: (+36) 1 429-0671